|
Name : |
รัชฎาพร อุ่นศิวิไลย์ (Ratchadaporn Oonsivilai) |
Position : |
ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร. |
Institute : |
สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร สำนักวิชาเทคโนโลยีการเกษตร |
Professional : |
Food Rheology, Nutrition and Functional Food |
Interest : |
Nutraceutical and Functional Food, Nutriton, Physical properties of Food and Thai Medicinal Plants |
Education :
Degree |
Institute |
End Year |
วท.บ.(การพยาบาล) |
มหาวิทยาลัยขอนแก่น |
2530 |
M.Sc.(Food Science) |
Dalhousie Univ., Canada. |
2543 |
วศ.ด.(สาขาวิชาเทคโนโลยีอาหาร) |
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี |
2549 |
|
Project :
|
Publications :
|
Innovation :
|
Intellectual Properties :
|
Award/Honor :
|